ALLMÄNNA VILLKOR

1. Dessa allmänna villkor (”Villkoren”) gäller när du som konsument (”Du”) gör en beställning via www.myblend.se och därtill hörande sidor ("Sidan"). Avtal ingås mellan dig och Myblend, organisationsnummer 559209-8445    ("Myblend"). Utförliga kontaktuppgifter och övrig information om Myblend framgår på Sidan. Villkoren är enbart tillämpliga för dig som är konsument och som gör beställningar via Sidan.

AVTAL OCH BESTÄLLNING 

2. För att kunna göra ett köp via Sidan måste Du acceptera Villkoren. Genom att acceptera Villkoren förbinder Du dig att följa Villkoren i sin helhet.

 

EJ UTHÄMTAT PAKET

3. Paket ska normalt hämtas ut personligen med giltig legitimation och ordernummer. Du får alltid en avisering som visar var och när paket ska hämtas. Avisering kan ske via e-post, vanlig post samt om Du lämnat mobilnummer, även via telefonsamtal eller SMS. Om Du inte hämtar ut paketet har Myblend rätt att debitera dig en avgift på 149 kr. 

Om du fortfarande vill ha din order utskickad efter att paketet har gått tillbaka till oss så hänvisar jag dig till vår kundtjänst här. Du kommer att bli debiterad en avgift på 149kr + 49kr i frakt för ett nytt utskick. 

Vill du inte ha paketet utskickat på nytt så kommer Du att få en återbetalning på hela din köpesumma - 149kr i avgift till oss.